blog

Winter Terminator, Canada Goose.

In de winter drama's, sommige mensen vanwege slecht humeur in de dampende langs de weg staan drinken soju dronken; mannelijke en vrouwelijke protagonist in de koude hoek van de wangen gespoeld, Kazachstan witte gas samen ineengedoken, en zelfs "van de sterren" mannelijke ticket in de eerste dagen van de sneeuw en mooie vrouwelijke eigenaren lekker, niet helpen, cheap canada goose,maar wilt uitvoeren om te kopen van gebakken kip met een biertje. Koude maakt altijd mensen willen hebben van de warmte.

Winter wil krijgen warm, natuurlijk jassen moeten omlaag. Koreaanse drama's meer, altijd zien dit naar beneden voor de donsjack.

Canada Goose's donsjack is de lichtste van de lading van fluweel, de rand van de hoed is het Noordpoolgebied bont-bekend als een van's werelds meeste warm donsjack. Er wordt gezegd dat in de sneeuw en ijs $number graden Celsius in Canada, met een dun T-shirt kan gaan, genoeg om te zien zijn warmte. Vandaag, "Canadese gans" is een wereldwijd, naast haar warmte,canada goose nederland, haar knappe exterieur design is een van de belangrijkste punten geliefd bij mensen over de hele wereld.

Canada Goose's collocatie karakteristiek is normcore (normaal + hardcore), namelijk "streeft naar de gewone" de anti-pompeuze stijl. Dus is het een zeldzame "honderd-ronde" stijl donsjack. Of het nu een lange of een jas stijl, vanwege zijn beknopte uiterlijk hebben design, evenals de uitstekende warmte-eigenschappen, ongeacht wat kan hun eigen set van Tide fan. Binnenkant met dunne hemd vest, floral rok zijn uniek.

Na het ervaren van de Romeinse schoenen en Europese uniformen, Canada Goose Heren Expedition Parka ,de pilotjack uitgegroeid tot een trendy rage. Cool knappe vliegende jas winddicht warm en hebben een type, de grootste kenmerk is dat het niet achterhaald worden zal, omdat "elke man zal vallen in liefde met het gevoel van de verovering van de hemel," de man concurrerende hart, sterke controle verlangen zal nooit veranderen. Opschieten met een pilot jassen en laat de man wilde en knappe karakter.

Canada Goose Dames PBI Chilliwack Bomber Vrouwen stijl # 7950LPB – PBI Blue

Canadese Velvet vullingen maken deze Canada goose vliegen jas bestendig tegen koude temperaturen en een knappe versie. Gecombineerd met een beetje luxe khaki-kleurige flash hoed. Het totale ontwerp is geïnspireerd door een militaire stijl vliegende jas. Toon de mannelijke, Hale kant van mannen.

Deze Canada Goose expeditie parka lange winter, met een gewicht van dichtbij 2 kg, is een andere extreem lichtgewicht buiten na te streven: ultra sterke prestaties in extreme koude weersomstandigheden. Canada Goose expeditie Parka gebruikt u de bi-directionele ultra slijtvast ykk rits en met magische stickers kan overal, effectief voorkomen dat koude lucht worden ingevoerd. Eersteklas afwerking en buitenste laag van de sterke synthetisch weefsel laat expeditie parka de bescherming van eersteklas. Een cirkel van wolven rond de hoed, warme tot luxe.

Canada Goose Chilliwack bommenwerper, de opvulling van een grijze eend omlaag naar beneden is alleen 625. De Canadian Goose's officiële website duidelijk gemaakt dat de jas geschikt voor een temperatuur van 10 tot 20 graden is. Hoewel de bekleding niet heel hoog is, maar de super hoge gewicht en de uiterst solide beschermende laag, inderdaad laat de Polar Canada Goose-serie bij extreem koud weer wordt de kans op overleven sterk verbetert.

http://www.canadagoose.com/

Het belangrijkste is echter niet alleen de Canadese gans Chilliwack hoed rond die cirkel van wolf haar gebracht over het edele gevoel, maar dit merk van spiegel tarief en ultra-hoge prijs,canada goose nederland winkels, laat het bovenlichaam u direct verschillende kracht lattice te verhogen

Van het merk Canada Goose vest en jas heeft een logo van de favoriete en gemakkelijk herkenbaar Arctic schijf met een avontuurlijke geest, optimale kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende Canadese vakmanschap. De hoge kwaliteit van haar producten bepaalt ook de luxe van merk prijzen, voor velen outdoor sporten, hebben een stukken van Canada goose Down is een symbool van persoonlijke identiteit.